ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ GUARDIANS OF DELICIOUS ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Εργασία στον Όμιλο Today Group σημαίνει να εργάζεσαι με πάθος, να αναλαμβάνεις ευθύνες, να αντιμετωπίζεις προκλήσεις και να εξελίσσεσαι συνεχώς σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πιστούς καταναλωτές.

Βασικό ρόλο στην επιτυχία όλων των σημάτων "Today" διαδραμάτιζε, και συνεχίζει να διαδραματίζει, το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τόσο τη μητρική εταιρία, όσο και τα καταστήματα των αλυσίδων Today Stores, Todaylicious και Today's Delicious Stores. Άνθρωποι που διακρίνονται για τη δημιουργικότητα, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους και που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται.

Οι αποκαλούμενοι Guardians of Delicious, αποτελούν μια μεγάλη, δυναμική και πολύ δημιουργική κοινότητα μελών, οι οποίοι εκπαιδεύονται, καταρτίζονται και εξελίσσονται παρέα, πρεσβεύοντας, όπως επιτάσσει και το όνομά τους, τις αξίες και τη φιλοσοφία του Ομίλου.

Αν πιστεύεις πως η αρχή ή η συνέχιση της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας βρίσκεται στο δίκτυο των καταστημάτων του Ομίλου Today Group, τότε μπορείς να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα ή να αποστείλεις το βιογραφικό σου απευθείας στο email [email protected]

 

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ