espabanner
Free Espresso Day Today! Ο θεσμός που έγινε εθισμός!
Free Espresso Day Today! Ο θεσμός που έγινε εθισμός!
29ΣΕΠ

Free Espresso Day Today! Ο θεσμός που έγινε εθισμός!

Κέρδισε τον καφέ σου για 1 μήνα today!

Βελούδινος Freddo Velluto ή Freddo Cappuccino σταθερή αξία?!

Πες μας ποιον καφέ προτιμάς και ίσως είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς!  


Τα βήματα είναι απλά:
1.   Follow @todaysGR
2.  Γράψε σε σχόλιο στο post του διαγωνισμού ποιόν καφέ προτιμάς (Freddo Velluto ή Freddo Cappuccino) & Tag τους φίλους σου που θα πίνατε παρέα έναν καφέ
3.        …και μπήκες στην κλήρωση για τον καφέ του μήνα (30 ροφήματα καφέ της επιλογής σου)  

 

Ισχύει για όλα τα ροφήματα espresso του καταλόγου.  

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Δευτέρα 02 Οκτωμβρίου και ώρα 00:00π.μ. και η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 3/10/2023. Οι νικητές θα ενημερωθούν σε σχετικό post του διαγωνισμού και μέσω προσωπικού μηνύματος (inbox).  

#FreeEspressoDayToday #KeepingTheCityAlive #KeepYourCoffeeDelicious #Lavazza #TodaysGR

 


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. H συμμετοχή στον διαγωνισμό ισχύει από την Παρασκευή 29/09/23 ώρα 00.01 έως και την Δευτέρα 02/10/23 ώρα 23:59.
2. Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών που διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των καταστημάτων “Today stores”, “Todaylicious” και “Today’s”, οι δικαιοδόχοι του, οι υπάλληλοι αυτών καθώς και οι συγγενείς αυτών α’ και β΄ βαθμού και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία άτομα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Εάν οι νικητές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεχθούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την ως άνω κλήρωση.
3. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην κλήρωση και πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα πρέπει να αφήνουν ένα σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση (post), να κάνουν follow τη σελίδα @todays.GR & like στο post  που θα είναι ενεργό στις επίσημες σελίδες που διατηρεί η Today Group Α.Ε. στις εφαρμογές Facebook & Instagram (links με διαδρομή)
4. Κάθε συμμετέχων δικαιούται και μπορεί να συμμετάσχει για μία και μόνο φορά, κατοχυρώνοντας έτσι μία και μόνο υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του δώρου.
5. Οι συμμετέχοντες που θα έχουν ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία σωστά, θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία της κλήρωσης και θα μπορούν να διεκδικήσουν ως δώρο τον καφέ LAVAZZA espresso της επιλογή τους για 1 μήνα (30 ροφήματα καφέ espresso), Η απόδοση των ως άνω ροφημάτων, στο σύνολο τους, μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη.
6. Με τη λήξη του διαγωνισμού θα αναδειχθούν τυχαία μέσω κλήρωσης δέκα (10) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν (έκαστος) δωρεάν 30 ροφήματα espresso της επιλογής τους. Επιπρόσθετα, η κλήρωση θα αναδείξει δέκα (10) επιλαχόντες.
7.  Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών και των επιλαχόντων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/10/2023 στα κεντρικά γραφεία της Today Group A.E. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος (inbox) στο προσωπικό προφίλ με το οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Facebook & στο Instagram, ενώ θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου απαντώντας στο μήνυμα το αργότερο έως και τις 11/10/2023, χρονικό σημείο με το πέρας του οποίου, εάν δεν ανταποκριθούν, το δώρο θα παραδοθεί κατά προτεραιότητα στους αναδειχθέντες επιλαχόντες.
8. Το δώρο είναι προσωπικό, ανεπίδεκτο μεταβίβασης και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο. Η εξαργύρωση του δώρου από τον νικητή θα πρέπει να γίνει έως και την Πέμπτη, 30/11/2023.
9.  Η Today Group A.E. διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους ή βίντεο κατά τη παράδοση των δώρων, στα social media & στην επίσημη ιστοσελίδα www.todaygroup.gr.
10. H αποδοχή των δώρων συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση των νικητών να δημοσιευθεί το όνομά τους και η φωτογραφία τους στους δικτυακούς τόπους: https://www.todaygroup.gr,  https://www.facebook.com/todays.gr & https://www.instagram.com/todays.gr/, όπως και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της προβολής - επικοινωνίας της προωθητικής ενέργειας.
11.  Η Today Group A.E. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει μονομερώς τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει μονομερώς την κλήρωση, ενημερώνοντας το κοινό με σχετική ανακοίνωση. Σε περίπτωση διακοπής της ενέργειας, η υποχρέωση της εταιρείας περιορίζεται στην απλή ανακοίνωση της διακοπής με κάθε πρόσφορο τρόπο. Με τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης η ενέργεια θα διακόπτεται αυτοδικαίως και ουδείς ενδιαφερόμενος θα νομιμοποιείται να ζητήσει τη συνέχισή της ή να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση οποιασδήποτε φύσεως εξ αυτής της αιτίας.
12. Τέλος, στην εξαιρετική περίπτωση που το κατάστημα επιλογής του τυχερού νικητή προς τον σκοπό της εξαργύρωσης του δώρου του αδυνατεί να εξυπηρετήσει την εν λόγω ενέργεια, ο τυχερός νικητής θα εξαργυρώσει το δώρο του σε άλλο κατάστημα που φέρει τα διακριτικά σήματα της Today Group Α.Ε. και θα υποδειχθεί από εκπρόσωπο της.

Free Espresso Day Today! Ο θεσμός που έγινε εθισμός!