espabanner
Today News
Τα καταστήματα Today συνεχίζουν να κρατάνε την πόλη ζωντανή!
6ΑΠΡ

Τα καταστήματα Today συνεχίζουν να κρατάνε την πόλη ζωντανή!

Με σεβασμό, υπευθυνότητα και πλήρη συμμόρφωση ως προς τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, εμείς #menoumediplasou με τα περισσότερα καταστήματα του δικτύου μας να συνεχίζουν να λειτουργούν για να εξυπηρετούν παραγγελίες take away.

Για εμάς, η προάσπιση της υγείας και η ασφάλεια των εργαζομένων, καταναλωτών και συνεργατών μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Για τον λόγο αυτό έχουμε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή στην εκπόνηση ολοκληρωμένου Πλάνου Πρόληψης και Διαχείρισης, το οποίο εφαρμόζουμε αυστηρά.

Τι πρέπει να προσέξουμε

Πληρωμή με κάρτα: Ο ηλεκτρονικός τρόπος πληρωμής με POS ανέπαφα είναι ασφαλέστερος από την ανταλλαγή μετρητών με τον υπάλληλο. Συνιστούμε σε όλους τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την χρεωστική τους κάρτα.

Πλύσιμο χεριών: Το ακούμε κάθε μέρα. Το ξαναλέμε. Πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας, ειδικά αφότου κινηθήκαμε σε εξωτερικό της οικίας μας χώρο. Όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε, δεν καλύπτουμε το στόμα ή τη μύτη με τα χέρια μας, αλλά προστατεύουμε τους άλλους χρησιμοποιώντας τον αγκώνα μας.

Περιορισμός επαφής: Κάνουμε προσεκτικά την επιλογή των προϊόντων από τα ράφια των καταστημάτων και τα παίρνουμε στα χέρια μας μόνο εφόσον είμαστε σίγουροι ότι θα τα αγοράσουμε.

Αναμονή χωρίς συνωστισμό: Τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας (2 μέτρα)  όσο περιμένουμε την παραγγελία μας και δεν υπερβαίνουμε τον αριθμό των 5 ατόμων σε αναμονή.

Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού του καταστήματος, σχετικά με την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Τι κάνουμε εμείς για ν’ απολαμβάνεις το κάθε προϊόν με ασφάλεια

Ενημέρωση: Τα καταστήματα Today είναι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας. Βρισκόμαστε διαρκώς σε επικοινωνία με φορείς, κυβερνητικούς ή ιδιωτικούς, για να δούμε πού και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το κοινωνικό σύνολο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες μας.

Καθαριότητα: Το προσωπικό μας πλένει συχνά και σχολαστικά τα χέρια του με αντισηπτικό σαπούνι και χρησιμοποιεί αλκοολούχο αντισηπτικό υγρό, διασφαλίζοντας έτσι τη  μέγιστη δυνατή προστασία των Α΄ υλών και των τελικών προιόντων.

Παράλληλα, διατηρούμε δοχείο με αλκοολούχο αντισηπτικό υγρό, περιεκτικότητας άνω του 70 % σε αλκοόλ στις εισόδους των καταστημάτων για χρήση από τους πελάτες κατά την επίσκεψη τους.

Απολύμανση: Γίνεται περιοδική απολύμανση (με κατάλληλο και εγκεκριμένο απολυμαντικό για χρήση σε σκεύη και επιφάνειες) όλων των επιφανειών και των σκευών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων. Δεν αμελούμε τον τακτικό καθαρισμό-απολύμανση του χώρου WC.

Χρήση προστατευτικών: Όλο το προσωπικό του καταστήματος έχει ενημερωθεί και εκπαιδευτεί κατάλληλα, ώστε να χρησιμοποιεί γάντια και μάσκες μιας χρήσης, τα οποία φροντίζει να ανανεώνει απαραίτητα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της βάρδιάς του. ΕΣΥ είσαι ο πρώτος που αγγίζει το κάθε προϊόν με γυμνό χέρι.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και εμπιστοσύνη σας. #menoumespiti και μετακινούμαστε μόνο αν είναι απαραίτητο. Για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς!

#menoumediplasou

Today's Delicious Stores Todaylicious Today Stores Today News