espabanner
TODAY'S DELICIOUS STORES

one-stop-shop

Το ανατρεπτικό concept που προέκυψε από τη δημιουργική σύμπραξη της φιλοσοφίας των δύο ήδη επιτυχημένων brands, Today Stores και Todaylicious, έχει καθιερώσει τα Today's Delicious Stores ως τα μοναδικά ολοκληρωμένα one-stop-shop καταστήματα τα οποία παρέχουν στον πελάτη τη δυνατότητα συνδυαστικών αγορών μέσα από μια ευρεία γκάμα value-for-money επιλογών. 

Αναρίθμητα επώνυμα τυποποιημένα προϊόντα μικρής λιανικής, τύπου και καπνού σε συνδυασμό με προϊόντα καφέ κι εστίασης βρίσκονται όλη μέρα κάθε μέρα δίπλα στους καταναλωτές, προσδίδοντας νέα δυναμική στις επιλογές που προσφέρονται από τα στενά όρια της γειτονιάς τους!

 • Ανοιχτά 24 ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα!
 • Σημεία για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας που συστήνουν στο ελληνικό κοινό τη φιλοσοφία του one-stop-shop!
 • Το πλέον σύγχρονο επιχειρηματικό μοντέλο που συνδυάζει τις αγορές μικρής λιανικής με την προσφορά προϊόντων εστίασης και καφέ!
 • Με αμέτρητες επιλογές για κάθε μέλος της οικογένειας και της παρέας, για κάθε περίσταση και κάθε γούστο!
 • Με συνεχή διεύρυνση των προϊοντικών τους κατηγοριών ώστε να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις!
 • Ένα περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής με εξειδεικευμένο εξοπλισμό, ειδικά διαμορφωμένο παρασκευαστήριο και χώρους παραλαβής και αποθήκευσης, σχεδιάζεται ανα κατάστημα μαζί με την συνύπαρξη των συνδυαστικών αγορών λιανικής από τα ράφια με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση!

 

Πρώτη η αλυσίδα Today's απέδειξε οτι:

 • Η ποιότητα δεν κοστίζει
 • Η ταχύτατη εξυπηρέτηση δεν στερεί την φροντίδα
 • Η εξυπηρέτηση δε σταµατάει ποτέ
 • Το άριστο αποτέλεσμα κρύβεται στην κάθε λεπτομέρεια
 • Η φρεσκάδα και η νοστιμιά είναι θέμα ποιότητας
 • Η γνώμη του κοινού μετράει
42

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

700

ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ BARISTI

1200

ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Τα Today's Delicious Stores αποτελούν την πρώτη αλυσίδα 24/7 στην Ελλάδα όπου το 2013 παρουσίασε το μοντέλο: one-stop-shop  δημιουργώντας έτσι την επόμενη τάση στην αγορά.

Αυθεντική εμπειρία καφέ, φρέσκιες γευστικές προτάσεις και κάθε τύπου τυποποιηµένα προϊόντα βρίσκονται πλέον µαζί στον ίδιο χώρο, όλες τις ώρες.

Μέσα από τη δυνατότητα αμέτρητων συνδυαστικών επιλογών, προσφέρει μια πολυδιάστατη εμπειρία κάνοντας εύκολες τις καθημερινές αγορές για κάθε στιγμή της μέρας!

 

Καινοτομία 100%
Άριστη Εξυπηρέτηση 100%
Πιστότητα Πελατών 100%
Value for Money Επιλογές 100%
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!

Τα Today's Delicious Stores ανοιχτά όλη μέρα κάθε μέρα, δίνουν τον δικό τους παλμό σε κάθε γειτονιά φτάνοντας τα 50 καταστήματα σε 10 πόλεις στην Β. Ελλάδα, προσφέροντας καθημερινή ευκολία για όλους.

Καταστήματα σύγχρονης αισθητικής που προσφέρουν συνδυαστικές αγορές Οne Stop Shop: από πλήρη κάβα ποτών, κρασιά και μπύρες, e-cigarettes, τσιγάρα, καπνό και είδη καπνιστού μέχρι φρεσκοψημένες πίτες, κουλούρια, signature κρύα και ζεστά σάντουιτς, pita club, πεινιρλί που φτιάχνονται καθημερινά από τους Guardians of Delicious.

Και από είδη καθημερινής ανάγκης όπως προϊόντα οικιακής χρήσης: σαμπουάν, δημητριακά, ζωοτροφές, κάψουλες καφέ, σνακς και αναψυκτικά μέχρι το αγαπημένο όλων Hot Dog, Burgers που ψήνονται όλες τις ώρες καθώς και τα Go Salad και Go Yogurt που ετοιμάζονται σε ποτήρι για να τα έχεις πάντα μαζί σου!

Ο ΚΑΦΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Ο ΚΑΦΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Σε μια χώρα που αγαπάει να πίνει καφέ, η today ομάδα προάγει επαγγελματίες Baristi πραγματοποιώντας συνεχείς εκπαιδεύσεις στο προσωπικό των καταστημάτων καθώς έχει αποκτήσει γνώσεις και πιστοποιήσεις από Baristi Trainers SCAE - Speciality Coffee Association, αναγνωρισμένες ακόμη και σε διεθνή επίπεδο.

Αυτοί είναι οι Guardians of Delicious που χειρίζονται ένα σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό σε συνδυασμό με ποιοτικό καφέ και επώνυμες πρώτες ύλες, κρατάνε ολη την φρεσκάδα και τα αρώματα του καφέ μέχρι να φτασει στο ποτήρι σου!

Από το today bar φυσικά δεν λείπουν και τα special ροφήματα καθώς επίσης και τα handmade cocktails είναι λίγοι από τους λόγους που τα todays έχουν αγαπηθεί από όλους!

HANDMADE ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ!

HANDMADE ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ!

Το today's µενού διαµορφώνεται µε βάση τις σύγχρονες διατρoφικές αξίες και µοναδικές γευστικές προτάσεις που συνδυάζουν τον άρτιο τρόπο παρασκευής µε τα πιo διαλεχτά υλικά.

Η ενηµέρωση για τις σύγχρονες τάσεις, η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισµού έχουν στόχο να καλύψουν και τις πιο εξεζητηµένες απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Οι πρώτες ύλες προέρχονται από επώνυμες εταιρίες που εφαρμόζουν το σύστημα διασφάλισης ποιότητας. Εξασφαλίζοντας την άριστη παραλαβή τους, την ασφαλή αποθήκευση και την κατάλληλη μεταποίηση διασφαλίζει όλη την ποιότητα και τη νοστιμιά μέχρι το σερβίρισμα.

Γιατί οι Guardians of Delicious είναι οι άγρυπνοι φρουροί της γεύσης!

One-Stop-Shop

One-Stop-Shop

Τα Τodays Delicious Stores αποτέλεσαν πρότυπα καταστήµατα στον χώρο των retail και παράλληλα  στον χώρο της εστίασης. παρουσιάζοντας µια νέα µορφή µε τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών κατανοώντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Επώνυµα προϊοντα για κάθε τύπου αγορές όπως κάβα, σνακς, τσιγάρα, καπνό και είδη καπνιστού, είδη οικιακής χρήσης και τυποιημένα τρόφιμα όπως επίσης και υπηρεσίες που αφορούν ανανέωση χρόνου ομλίας, κάρτες στάθμευσης, εισητήρια, προπληρωμένες κάρτες για online αγορές κ.α. που διευκολύνουν τις καθημερινές ανάγκες του επισκέπτη.

TODAY COFFEE
FOODBAR
Stop Shop