espabanner
TODAYLICIOUS

ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ!

Τα καταστήματα Todaylicious αποτελούν τη νέα, πλέον ανανεωμένη πρόταση στον κλάδο της γρήγορης εστίασης. Καταστήματα τα οποία σχεδιάστηκαν με γνώμονα την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα και την γεύση.

Κάθε κατάστημα Todaylicious ειναι μοναδικά σχεδιασμένο με διαμόρφωση σύγχρονης λειτουργικής δομής και διαθέτει μια ευρεία προϊοντική γκάμα γευστικών επιλογών από ελαφριά γεύματα, σνάκ, είδη σφολιάτας, ροφήματα και ποικιλίες καφέ υψηλών διατροφικών προδιαγραφών από επώνυμους πιστοποιημένους προμηθευτές, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο προσανατολισμός των καταστημάτων Todaylicious εστιάζει στη διάθεση αναρίθμητων value for money απολαυστικών επιλογών, γεγονός που τα καθιστά το πιο αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης.

  • Ανοιχτά 24 ώρες καθημερινά
  • H κορυφή στην Take Away εξυπηρέτηση με τη μέση επισκέψιμότητα ανά κατάστημα να ξεπερνά τα 1.200 άτομα ημερησίως
  • Με εξειδικευμένους Barista - Bartenders που προσφέρουν συνεχώς με διάθεση και χαμόγελο
  • Με τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και πληθώρα ροφημάτων
  • Με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής
  • Με πληθώρα επώνυμων προϊόντων να δομούν τις συνταγές και τον κατάλογο των επιλογών που προσφέρουν
  • Γεμάτα με επιλογές για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις
24

Ώρες Ανοιχτά

2

Καταστήματα

1200

Πιστοί Καθημερινοί Πελάτες

Τα Todaylicious αποτελούν την αλυσίδα που το 2011 μείωσε δραματικά τις τιμές στην κατηγορία του καφέ, δημιουργώντας μια πραγματική επανάσταση, συμπαρασύροντας έτσι το σύνολο του ανταγωνισμού προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλαξε τα δεδομένα προς όφελος του καταναλωτή, δίνοντας πλέον την ευκαιρία σε όλους να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα σε λογικές τιμές. Ο κόσμος όχι απλώς ανταποκρίθηκε θετικά στην πολιτική αυτή, αλλά την εμπιστεύθηκε αμέσως ως την μόνη αλυσίδα με σταθερά value for money προσανατολισμό, εμπιστοσύνη που συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα μέχρι και σήμερα, γεμίζοντας καθημερινά τα καταστήματα της.

Ποιοτικά Προϊόντα100%
Ταχύτητα Εξυπηρέτησης 100%
Μοντέρνο Περιβάλλον 100%
Ικανοποιημένοι Πελάτες 100%
OUR COFFEE

OUR COFFEE

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Τα Todaylicious δεν έχουν αγαπηθεί τυχαία από χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες. Με σταθερό προσανατολισμό τις value for money επιλογές, εξειδικευμένοι baristi προσφέρουν από τα πόστα τους καθημερινά τη μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων, τόσο γρήγορα, τόσο ποιοτικά και σε τέτοιες τιμές που δικαίως αποτελούν μονόδρομο για την απόλαυση του!

Our Famous Hot Dog

Our Famous Hot Dog

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!

Τα Todaylicious έχουν άρρηκτα συνδέσει το όνομα τους με το πιο διάσημο, το πιο γευστικό, το πιο λαχταριστό Hot Dog της πόλης! Αφράτο ψωμάκι, επιλογή από 3 λουκάνικα και free toppings για να δώσεις extra γεύση σε αυτό που προτιμάς, κάνουν την απόλαυση συνήθεια και τα Hot Dogs ακόμη ένα λόγο να τα αγαπάς και να τα επισκέπτεσαι!

FOOD BAR

FOOD BAR

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ!

Τα Todaylicious αποτελούν την πιο σύγχρονη εκδοχή καταστημάτων εστίασης. Ένα μοντέρνο food bar που προσφέρει καθημερινά 24/7 γεύσεις και προτάσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, συνδυάζοντας πρωτότυπες συνταγές από τη ζεστή ή την κρύα βιτρίνα παρέα με λαχταριστά ροφήματα και συνοδευτικά σνακς!

Today Bar

Today Bar

COCKTAILS & MORE...

Με σταθερό προσανατολισμό την ικανοποίηση των καταναλωτών, τα Todaylicious επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την καταναλωτική εμπειρία που βιώνει ο καθημερινός επισκέπτης και οι εξειδικευμένοι barista μετατρέπονται σε δημιουργικούς bartenders που προσφέρουν διάσημα και μη cocktails με βάση το αλκοόλ και άλλους ξεχωριστούς συνδυασμούς!

TODAY COFFEE
FOODBAR
TODAYBAR