espabanner
TODAY STORES

Τα καταστήματα Today Stores συνιστούν την πλέον σύγχρονη εκδοχή στον χώρο της μικρής λιανικής και αποτελούν ιστορικά το πρώτο επιχειρηματικό εγχείρημα και brand της Today Group A.E στην ελληνική αγορά, από το 2003.

Πρόκειται για καταστήματα νεότερης αισθητικής προσέγγισης, με μοντέλο 24ωρης λειτουργίας, 7 ημέρες την εβδομάδα, τα οποία διαθέτουν περισσότερα από 2.000 επώνυμα τυποποιημένα προϊόντα καθημερινής χρηστικής και άμεσης ανάγκης, καθώς και εξειδικευμένο posto καφέ.

Αποτελούν το store concept που κυριολεκτικά έφερε την επανάσταση στην όψη, τη δομή και τη λειτουργία του κλασσικού ψιλικατζίδικου της γειτονιάς, εξελίσσοντας το σε ένα σύγχρονο κατάστημα όπου να βρεις και να απολαύσεις όσα χρειάζεσαι, ακριβώς δίπλα από το σπίτι ή τη δουλειά σου.

  • 24 ώρες ανοιχτά, κάθε μέρα - όλη μέρα
  • Με χιλιάδες επώνυμα προϊόντα στα ράφια και τα ψυγεία των καταστημάτων, άμεσα διαθέσιμα
  • Με εξειδικευμένους προϊοντικούς κωδικούς που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη
  • Με μοντέρνο σχεδιασμό που ευνοεί την εύκολη αναζήτηση στα ράφια
  • Με νέο posto καφέ και ροφημάτων που συμπληρώνει την καταναλωτική εμπειρία που βιώνει ο καθημερινός επισκέπτης
  • Με οργανωμένη δομή και λειτουργία προσανατολισμένη στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του καταναλωτή
  • One Stop Shop για τις έκτακτες, αλλά και καθημερινές αγορές
  • Ενημερωμένο πάντοτε με τα τελευταία και πιο καινούργια προϊόντα κάθε κατηγορίας
6

KAΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

2000

+ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ζυμαρικά, Όσπρια, Πίτες, Ψωμιά, Κονσέρβες κ.ά.

ΕΙΔΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Γάλα, Τυριά, Αλλαντικά, Χυμούς κ.ά.

ΣΝΑΚΣ

Κράκερς, Μπισκότα, Κρουασάν κ.ά.

ΖΑΧΑΡΩΔΗ

Καραμέλες, Τσίχλες, Γλειφιτζούρια, Γλυκά κ.ά.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ

Σοκολάτες, Σοκολατάκια, Γλυκά κ.ά.

ΚΡΑΣΙΑ

Εξειδικευμένη κάβα κρασιών από εκλεκτές ποικιλίες

ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ

Αλκοολούχα Ποτά, Ενεργειακά Ποτά και Ροφήματα

ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΟΥ

Τσιγάρα, Πούρα, Φιλτράκια, Αξεσουάρ Καπνιστού κ.ά.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ

Αναπτήρες, θήκες, αναγομώσεις, κόφτες κ.ά.

ΧΑΡΤΙΚΑ

Χαρτικά και Είδη Προσωπικής Υγιεινής

Τα Today Stores αποτελούν την αλυσίδα που κυριολεκτικά έφερε την επανάσταση στην όψη, τη δομή και τη λειτουργία του κλασικού "ψιλικατζίδικου" της γειτονιάς, εξελίσσοντας το σε ένα σύγχρονο κατάστημα όπου μπορείς να βρεις και να απολαύσεις όσα χρειάζεσαι, ακριβώς δίπλα από το σπίτι ή τη δουλειά σου.

MΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ POSTO CAFE

MΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ POSTO CAFE

ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!

Με ένα νέο, ολοκαίνουργιο posto καφέ υποδέχονται πλέον τους πελάτες τους τα καταστήματα Today Stores, προσφέροντας μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών από το κατάστημα!

ΡΑΦΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΡΑΦΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!

Στα ράφια των Today Stores ο επισκέπτης εκτός από αναρίθμητα είδη θα βρει και μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων κωδικών, ώστε να απολαμβάνει τα αγαπημένα του προϊόντα κάθε στιγμή π.χ. μπύρες, ποτά, καπνό, πούρα κ.α.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Με σταθερή 24ωρη λειτουργία / 7 ημέρες την εβδομάδα, τα Today Stores δίνουν σταθερά το "παρόν", προσφέροντας λύσεις σε κάθε ανάγκη με την τεράστια γκάμα προϊόντων και δίνοντας πνοή ζωντάνιας στη γειτονιά!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Από το 2003 η αλυσίδα today stores αποτέλεσε πρότυπο εξυπηρέτησης και ήταν η πρώτη στην Ελλάδα σύγχρονων καταστημάτων 24/7 εύκολων αγορών, η εξέλιξη των μέχρι τότε καταστημάτων ψιλικών.

Η νέα εποχή των Today Stores σηματοδοτεί φρέσκο, ανανεωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό και διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων που ευνοεί τη σωστή τοποθέτηση περισσότερων προϊόντων και κάνει εύκολη την ανάζητηση από τον επισκέπτη καθώς και ένα εξειδικεύμενο posto καφέ, μια πλούσια κάβα με πλήρη γκάμα από ποτά, μπύρες, κρασιά. 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΤODAY TOGETHER

20 ΧΡΟΝΙΑ ΤODAY TOGETHER

Το πρώτο today store ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2003 από ανθρώπους που θέλησαν να µετατρέψουν το τοπίο της γειτονιάς τους σε ένα µέρος γεµάτο ζωντάνια και χαµόγελα.

Με πολλαπλές επιλογές από υπηρεσίες και κατηγορίες τυποποιηµένων προϊόντων για την κάθε στιγµή της ηµέρας µας, η εξυπηρέτηση  απέκτησε πρόσωπο µε ανθρώπους να βρίσκονται πραγµατικά δίπλα µας πρόθυµοι να ακούσουν τις ανάγκες µας κάθε στιγµή. Κι έτσι πολύ γρήγορα τo όνομα today αγαπήθηκε από όλους, μικρούς και μεγάλους.

Μετά απο ζήτηση δηµιουργήθηκε η ανάγκη για επέκταση των καταστηµάτων και δεν άργησε πολύ να αναπτυχθεί και σε άλλες γειτονιές της πόλης η  πρώτη  αλυσίδα σύγχρονων  ψιλικών  24ωρης  λειτουργίας στο σύνολό  της στην Ελλάδα.

Take Away
Tobacco
Wine
Snack Sweet