espabanner
Today News
FREE ESPRESSO DAY ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ TODAY!
24ΣΕΠ

FREE ESPRESSO DAY ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ TODAY!

O θεσμός που έχουν καθιερώσει τα καταστήματα Today συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά γιατί ο καφές έχει πάντα την τιμητική του!  Η παγκόσμια ημέρα καφέ γιορτάζεται φέτος με ένα Giveaway από τις 27.09.2021 έως και τη 01.10.2021 και δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να απολαύσουν FREE τον espresso της επιλογής τους (Classic ή Premium blend) για 1 ολόκληρο μήνα!
Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, βρες τον διαγωνισμό που τρέχει στις επίσημες σελίδες μας στο Facebook & στο Instagram, πες μας ποιο είναι το αγαπημένο σου Espresso Blend και ακολουθώντας τις οδηγίες στο post, μπες στην κλήρωση και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν τον Espresso τους με το χαρμάνι της επιλογής τους για έναν ολόκληρο μήνα!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. H συμμετοχή στον διαγωνισμό ισχύει από τη Δευτέρα 27/09/21 ώρα 00.01 έως και την Παρασκευή 01/10/21 ώρα 23:59.

2. Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών που διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των καταστημάτων “Today stores”, “Todaylicious” και “Today’s”, οι δικαιοδόχοι του, οι υπάλληλοι αυτών καθώς και οι συγγενείς αυτών α’ και β΄ βαθμού και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία άτομα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Εάν οι νικητές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεχθούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την ως άνω κλήρωση.

3. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην κλήρωση και πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα πρέπει να αφήνουν ένα σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση (post), να κάνουν follow τη σελίδα @todays.GR & like στο post  που θα είναι ενεργό στις επίσημες σελίδες που διατηρεί η Today Group Α.Ε. στις εφαρμογές Facebook & Instagram (links με διαδρομή)

4. Κάθε συμμετέχων δικαιούται και μπορεί να συμμετάσχει για μία και μόνο φορά, κατοχυρώνοντας έτσι μία και μόνο υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του δώρου.

5. Οι συμμετέχοντες που θα έχουν ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία σωστά, θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία της κλήρωσης και θα μπορούν να διεκδικήσουν ως δώρο τον καφέ LAVAZZA espresso της επιλογή τους για 1 μήνα (30 ροφήματα καφέ espresso), Η απόδοση των ως άνω ροφημάτων, στο σύνολο τους, μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη. 

6. Με τη λήξη του διαγωνισμού θα αναδειχθούν τυχαία μέσω κλήρωσης δέκα (10) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν (έκαστος) δωρεάν 30 ροφήματα espresso της επιλογής τους. Επιπρόσθετα, η κλήρωση θα αναδείξει δέκα (10) επιλαχόντες.

7.  Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών και των επιλαχόντων θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 5/10/2021 στα κεντρικά γραφεία της Today Group A.E. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος (inbox) στο προσωπικό προφίλ με το οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Facebook & στο Instagram, ενώ θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου απαντώντας στο μήνυμα το αργότερο έως και τις 11/10/2021, χρονικό σημείο με το πέρας του οποίου, εάν δεν ανταποκριθούν, το δώρο θα παραδοθεί κατά προτεραιότητα στους αναδειχθέντες επιλαχόντες.

8. Το δώρο είναι προσωπικό, ανεπίδεκτο μεταβίβασης και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο. Η εξαργύρωση του δώρου από τον νικητή θα πρέπει να γίνει έως και την Πέμπτη, 30/11/2021.

9.  Η Today Group A.E. διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους ή βίντεο κατά τη παράδοση των δώρων, στα social media & στην επίσημη ιστοσελίδα www.todaygroup.gr.

10. H αποδοχή των δώρων συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση των νικητών να δημοσιευθεί το όνομά τους και η φωτογραφία τους στους δικτυακούς τόπους: https://www.todaygroup.grhttps://www.facebook.com/todays.gr & https://www.instagram.com/todays.gr/, όπως και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της προβολής - επικοινωνίας της προωθητικής ενέργειας.

11.  Η Today Group A.E. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει μονομερώς τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει μονομερώς την κλήρωση, ενημερώνοντας το κοινό με σχετική ανακοίνωση. Σε περίπτωση διακοπής της ενέργειας, η υποχρέωση της εταιρείας περιορίζεται στην απλή ανακοίνωση της διακοπής με κάθε πρόσφορο τρόπο. Με τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης η ενέργεια θα διακόπτεται αυτοδικαίως και ουδείς ενδιαφερόμενος θα νομιμοποιείται να ζητήσει τη συνέχισή της ή να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση οποιασδήποτε φύσεως εξ αυτής της αιτίας.

12. Τέλος, στην εξαιρετική περίπτωση που το κατάστημα επιλογής του τυχερού νικητή προς τον σκοπό της εξαργύρωσης του δώρου του αδυνατεί να εξυπηρετήσει την εν λόγω ενέργεια, ο τυχερός νικητής θα εξαργυρώσει το δώρο του σε άλλο κατάστημα που φέρει τα διακριτικά σήματα της Today Group Α.Ε. και θα υποδειχθεί από εκπρόσωπο της.

 

 

 


 

Today News