espabanner
Today News
Alteco: Ένα νέο οργανικό χαρμάνι στα καταστήματα Today?s!
23ΟΚΤ

Alteco: Ένα νέο οργανικό χαρμάνι στα καταστήματα Today?s!

Στα today’s πιστεύουμε ότι είναι ωραίο να έχεις επιλογές και μας αρέσει να σου προσφέρουμε πάντα κάτι περισσότερο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τη νέα εμπειρία espresso, που λέγεται Alteco! Τέλειος εκφραστής μιας σειράς προϊόντων, που εμπνέονται από έναν πιο υγιεινό και ψαγμένο τρόπο ζωής, ο νέος, organic καφές, με τη σφραγίδα της Lavazza, προστέθηκε στην παρέα του αγαπημένου Classic espresso! Άρχισε να κυκλοφορεί στο χαρακτηριστικό του ποτήρι, κἀνοντας την πόλη να αναφωνεί: “What the health?” και δίνοντας αφορμές για απολαυστικά διλήμματα!

Alteco σημαίνει “ύψος”, παραπέμποντας στον τόπο καταγωγής του χαρμανιού, τις κορυφές των βουνών και προδιαθέτοντας για μια premium εμπειρία απόλαυσης, που ψάχνει το δικό της φανατικό κοινό! Εσένα που… ψάχνεσαι για φρέσκες ιδέες, προσέχεις τι τρως και τι πίνεις, δεν λες όχι στις πιο υγιεινές προτάσεις, ξετρυπώνεις τις νέες τάσεις, και τελικά, σου αρέσει να έχεις εναλλακτικές!

Alteco ή Classic; Η επιλογή είναι στο χέρι σου! Όπως άλλωστε και η δεδομένη απόλαυση, γιατί today’s είσαι, άρα, όπως και αν τη δεις, ό,τι κι αν επιλέξεις να πιείς… κερδίζεις γεύση και ποιότητα στην καλύτερη τιμή! Κι αυτό είναι το μόνο που δεν θα αλλάξει ποτέ.

 

Όροι Ενέργειας

Δοκίμασε το νέο Orgranic Premium Blend και ο επόμενος καφές σου… Κέρασμα!

1. Ο Όμιλος Εταιρειών Today Group που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το Δίκτυο των καταστημάτων του διοργανώνει πρωτότυπη προωθητική ενέργεια instant win με τίτλο «ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ORGANIC PREMIUM BLEND ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΟΥ… ΚΕΡΑΣΜΑ!».

2. H ενέργεια θα πραγματοποιηθεί από τις 23/11/2020  και έως την εξάντληση των ειδικά σχεδιασμένων Today ποτηριών με ανοιγόμενο παράθυρο.

3. Πιο ειδικά, κάθε ρόφημα Espresso Alteco (σε κανονικό και Grande μέγεθος) από οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου (Todaylicious, Today’s & Today Stores με πόστο καφέ) που συμμετέχει στην ενέργεια και φέρει την ειδική σήμανση, προσφέρεται στο ειδικά σχεδιασμένο Today ποτήρι για να κερδίσετε άμεσα.

4. Ανοίγοντας το παραθυράκι του ποτηριού μπορείτε να σκανάρετε το ειδικό qr code ή να μπείτε απευθείας στο www.todays.gr για να μάθετε περισσότερα για το νέο premium οργανικό χαρμάνι Alteco, ενώ παράλληλα, κόβοντας το ειδικό κουπόνι που βρίσκεται πάνω στο ποτήρι και δίνοντας το στο ταμείο του καταστήματος, παίρνετε δώρο έναν ακόμη καφέ Alteco της αρεσκείας σας.

5. Η απόδοση/ εξαργύρωση των δώρων γίνεται ΑΥΣΤΗΡΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την επίδειξη και παράδοση του τυχερού αποκόμματος σε οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου Today – το οποίο θα φέρει την ειδική σήμανση (custom made display banner).

6. Η απόδοση/ εξαργύρωση του συνόλου των δώρων δύναται να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 31/12/2020.

7. Κάθε πελάτης των καταστημάτων του Δικτύου Todaylicious, Today’s και Today Stores με πόστο καφέ δύναται να αγοράσει όσα ροφήματα Espresso Alteco επιθυμεί κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας χωρίς αριθμητικό περιορισμό.

8. H αποδοχή των δώρων συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση των νικητών να δημοσιευθεί το όνομά τους και η φωτογραφία τους στους δικτυακούς τόπους: https://www.facebook.com/todays.gr & https://www.todaygroup.gr όπως και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της προβολής – επικοινωνίας της προωθητικής ενέργειας.

9. Ο Όμιλος Today Group έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους της ενέργειας, όπως και να διακόψει την ενέργεια για σπουδαίο λόγο ανά πάσα στιγμή, ενημερώνοντας το κοινό με σχετική αναφορά είτε στους δικτυακούς τόπους: https://www.facebook.com/todays.gr ή στην ιστοσελίδα: https://www.todaygroup.gr. Σε περίπτωση διακοπής της ενέργειας, η υποχρέωση του Ομίλου περιορίζεται στην απλή ανακοίνωση της διακοπής της, με σχετική δημοσίευση στις σελίδες της ή με όποιον άλλον πρόσφορο τρόπο. Με τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης η ενέργεια θα διακόπτεται αυτοδικαίως και κανένας ενδιαφερόμενος δεν θα νομιμοποιείται να ζητήσει τη συνέχισή του ή οποιουδήποτε είδους αποζημίωση να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση οποιασδήποτε φύσεως εξ' αυτής της αιτίας.

10. Με τη λήξη (ή διακοπή) της ενέργειας και την απόδοση των τυχερών δώρων στους δικαιούχους κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του ομίλου Today Group παύει να υφίσταται. Ο Όμιλος δεν θα υπέχει, ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των δικαιούχων δώρων που δεν αναφέρεται ρητώς στα πλαίσια του παρόντος.

11. Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβίβασης και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα.

12. Οι παρόντες όροι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας, θα είναι αναρτημένοι στη σελίδα: https://www.todaygroup.gr & https://www.todays.gr

Για όποια απορία ή διευκρίνιση, οι δικαιούχοι των δώρων μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τα Κεντρικά  Γραφεία και το τμήμα Marketing στο τηλέφωνο 2310 486 133 (Δευτέρα – Παρασκευή, 10π.μ. – 3μ.μ.)

Today News